Vitec - Planritningsleverans i Vitec

Vitec is a CRM system that is used by many of our Swedish customers. The following article explains the floor plan delivery in Vitec. If you aren't a Swedish customer with a Vitec Integration, please see How to Order Floor Plans.

När RoomSketchers illustratörer har gjort färdigt planritningarna, så mottar du en e-post. Det kommer tyvärr inte någon notifikation om detta i Vitec, då Vitec inte tillåter för integration till deras notifikationssystem.

För att öppna planritningarna i Vitec:

1. Öppna Objektet i Vitec.
  2. I Objektmenyn, välj Bilder.

3. Du når då en översiktssida där samtliga bilder som tillhör Objektet samlas, inklusive dina RoomSketcher Planritningar samt fotografens bilder.
    OBS: Bilderna som laddas upp här bestäms av kontoadministratörens inställningar på sidan Ladda ner alla Planritningar. Lär dig mer här: Vitec - Ladda Ner Alla Planritningar

4. Klicka på kugghjulet settings.bmp för att uppdatera din bild, som exempelvis:
    - Välj om den ska publiceras i objektets onlineannons
    - Uppdatera bildtexten
    - Radera bilden

Liknande artiklar